Skip to content

Activiteiten

Door onze jarenlange ervaring in de bouwwereld zijn wij in staat om met precisie en aandacht voor de klant uw bouwwensen uit te voeren.

Onze activiteiten

Voor verbouwingen, onderhoud maar ook nieuwbouw kunt u contact met ons opnemen.

U heeft een woning maar wilt graag meer ruimte of een meer praktische indeling ? Neem eens contact op met Bouwbedrijf Slager over de mogelijkheden en suggesties die we u kunnen aanbieden.

Verbouwingen zijn vaak bedoeld om meer ruimte te krijgen in de woning. Dat kan zijn omdat u een extra slaapkamer wenst, of een kantoorruimte aan huis of anderszins. We zijn benieuwd naar uw wensen!

Heeft u bouwgrond en wilt u uw nieuwe woning laten bouwen. Bouwbedrijf Slager neemt u graag alle zorgen uit handen. We kunnen de bouwaanvraag indienen bij de gemeente, de benodigde vergunningen verzorgen.

Uiteraard beginnen we met een persoonlijk gesprek waar u uw wensen kunt kenbaar maken. In de bouwtekening presenteren we uitgewerkt uw idee. Voor- tijdens- maar ook na het bouwproces vinden we het belangrijk om persoonlijk contact met u te hebben. U wordt betrokken bij de bouw. Het wordt tenslotte uw droomwoning.

Vrijwel elke woning heeft onderhoud nodig. Dat kan zijn aan kozijnen, of dubbelglas wat geplaatst wordt om de energiekosten te drukken. Ook het jaarlijks onderhoud aan gemeentelijke gebouwen behoren tot de mogelijkheden.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via de pagina contact